horren Nijkerk horren Amersfoort

Zonwering leverancier van

Contact

Kraakman Zonwering
v. Oldenbarneveltstraat 555
3862 ST Nijkerk

Tel.033-245 1234
Mob.06-5597 7097

info@kraakmanzonwering.nl

Download V-Card

Raamhorren, rolhorren & deurhorren

Wilt u graag muggen en andere insecten in uw huis? Kraakman Zonwering ook niet!
Raamrolhorren, vaste raamhorren, rolhordeuren en overige hordeuren zijn er in vele uitvoeringen qua materiaal, kleur en techniek! Deze kunnen allemaal op maat voor u worden gemaakt.

Raamrolhor

De meest gebruiksvriendelijke en slimme raamhorren is de rolhor. Met slechts ën handbeweging wordt het horgaas opgerolt in een cassette, deze wordt vervolgens binnen of tegen het kozijn gemonteerd. Kortom een zeer handige hor oplossing voor al uw ramen.

"Voor het beste horren advies, neem contact op!"

Dakraamrolhor

Een dakraamrolhor is gemakkelijk te bevestigen op de welbekende schuin geplaatste dakramen. Wilt u weten wat voor dakraamhor het beste in uw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met Kraakman Zonwering en ontvang gratis advies!

Inzethor

Een zeer bekende hor oplossingen is de inzethor. Deze wordt erg vaak gebruikt voor kunststof raamkozijnen. Hamstra horren biedt een handig montagesysteem waardoor de hor gemakkelijk kunt verplaatsen of zelfs geheel verwijderen zonder hierbij schade aan de het kozijn toe te brengen.

Hamstra horrenPlisse hordeurVelux horren deur

Rolhordeur

De rolhordeur kan voor vele deuren van toepassingen zijn bijvoobreeld de achterdeur of schuifpui. Het gaas is netjes verwekt in een onopvallende holster. Op deze manier is het gaas altijd netjes opgeborgen en gaat het lang mee.

Vouwhordeur plissë

De plissë vouwhordeur staat bekend als een design hordeur. Deze is uitermatie geschikt voor uw schuifpui en achterdeur. Deze vouwhordeur maakt gebruik van zeer hoge kwaliteit plissë gevouwen gaas.

Vaste hordeur

De bekende vaste hordeur is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld deuren die veel openstaan zoals een garagedeur, schuurdeur of achterdeur. Om het vele in- en uitlopen te vergemakkelen is deze hordeur vaak voorzien van een schopplaat zodat de de deur met de voet geopent kan worden. Kraakman Zonwering Nijkerk levert o.a. ook Zonwering in Amersfoort!


Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Unilux Horren