horren Nijkerk horren Amersfoort

Zonwering leverancier van

Contact

Kraakman Zonwering
v. Oldenbarneveltstraat 555
3862 ST Nijkerk

Tel.033-245 1234
Mob.06-5597 7097

info@kraakmanzonwering.nl

Download V-Card

Zonwering advies omgeving Nijkerk nodig?

Foto Kraakman Zonwering Nijkerk AmersfoortWelkom bij Kraakman Zonwering Nijkerk, gespecialiseerd leverancier in zonwering en raamdecoratie. Kraakman Zonwering Nijkerk is al meer dan 25 jaar de kwaliteitsleverancier van vele A-merken zonweringen. U vindt deze merken aan de rechterkant in het leveranciers overzicht. Kraakman Zonwering levert zowel zakelijk als aan particulieren en monteert alle soorten zonwering voor binnen en buiten! Kraakman Zonwering Nijkerk staat garant voor perfectie in maat- en standaardwerk en gegarandeerde topkwaliteit én service!. Op zoek naar zonwering in Nijkerk?

"Altijd persoonlijk advies! Eén aanspreekpunt!"

Kraakman Zonwering is gespecialiseerd in:


SUNWAY presenteert nieuwe collecties Rolgordijnen & Eclips

rolgordijnen De nieuwe collectie is zeer breed, op zowel decoratief als technisch vlak. Het kleurpalet van de collectie met circa 300 items, bestaat uit naturellen die ondersteund worden door pastels en vrolijke kleuren. De collectie bevat een aantal unieke SUNWAY dessins. Nieuwe stofkwaliteiten, compacter en slanker technisch systeem en veiliger voor kinder. Meer weten over de nieuwe collectie van SUNWAY? Neem contact op.


Zonwering Nijkerk?

De kracht van Kraakman Zonwering zit hem in het feit dat het een eenmanszaak betreft! Voor u betekent dat u altijd één aanspreekpunt heeft! Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Kraakman Zonwering is expert in het geven van zonwering advies op maat. Zonwering is erg belangrijk bij het creëren van de sfeer in huis die u wenst!


Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Historie

Kraakman Zonwering Nijkerk (opgericht door Kees Kraakman) is begonnen in een winkel aan de Holkerstraat in 1988, destijds geopend door oudburgemeester Van de Zaag.

Na tien jaar vanuit de winkel te hebben gewerkt, besloot Kraakman Zonwering in 1998 het bedrijf voort te zetten vanuit huis. Zonder showroom! De reden hiervan is dat Kraakman Zonwering nu naar de klant toekomt waarbij alle collectieboeken bij de klant thuis bekenen kunnen worden en de klant zelf in alle rust kan zoeken.

Van de verschillende producten heeft Kraakman Zonwering altijd een monster bij zich zodat de klant in zijn eigen omgeving en lichtinval kan bekijken of het past.

Vanuit deze filosofie is Kraakman Zonwering inmiddels meer dan 10 jaar succesvol en heeft het een uitgebreide klantenkring rondom Nijkerk!

Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Werkwijze

Zonwering en zonneschermen

Er wordt onderscheid gemaakt tussen binnenzonwering en buitenzonwering. Van beide vormen van zonwering biedt Kraakman Zonwering een zeer breed assortiment aan. Dit in combinatie met de expertise van Kraakman Zonwering vindt u altijd de beste zonwering oplossing voor uw situatie!

Welk type zonnescherm voor u de beste keuze is, hangt af van factoren zoals hoogte van plaatsing, windgevoeligheid, bereikbaarheid, budget e.d. Vraag daarom altijd advies aan een erkend zonwering expert!

"Het beste zonwering advies uit de regio Amersfoort en Nijkerk!"

Kraakman Zonwering Nijkerk is gespecialiseerd in onderstaande buitenzonwering:
 • Knikarmschermen
 • Uitvalschermen
 • Markiezen
 • Serre zonwering
 • Rolluiken
 • Screens

  • Kraakman Zonwering is gespecialiseerd in onderstaande binnenzonwering:
   • Horizontale jaloezieën
   • Verticaal jaloezieën
   • Houten jaloezieën
   • Paneelgordijnen
   • Rolgordijnen
   • Vouwgordijnen

Raamdecoratie

Raamdecoraties zijn de echte sfeermakers in uw interieur! Woonsferen en trends variëren van modern, klassiek, oriëntaals, romantisch tot landelijk of modern. Bij ieder interieur en smaak past een ander type raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Behalve dat raamdecoraties mooi zijn, zijn ze ook nog eens bijzonder praktisch! Raamdecoratie hebben een zonwerende en isolerende werking, filteren het licht en voorkomen inkijk en creëren privacy. Maar ook de akoestiek kan positief beïnvloed worden door het ophangen van gordijnen.

"Voor het beste raamdecoratie advies, neem contact op!"
Gespecialiseerd in PlissÉ en Duette!

Omdat de mogelijkheden eindeloos kunt het beste vertrouwen op het advies van Kraakman Zonwering! Kraakman Zonwering Nijkerk heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het decoreren van ramen! Kraakman Zonwering heeft veel ervaring met Velux raamdecoratie. De raamdecoratie van Velux staat voor kwaliteit, design en betaalbaar!

Enkele raamdecoratie mogelijkheden zijn:
 • Rolgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Lamelgordijnen
 • Paneelgordijnen
 • Jaloezieën
 • Plissé en Duette
 • Luxaflex

  • Plissé & Duette

   Duette shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor houdt het product goed warmte vast. Duette shades hebben geen zichtbare koorden.

   De collectie bevat stoffen in frisse kleuren in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende en gemetalliseerde stoffen. SUNWAY Plissé en Duette shades zijn tijdloze producten die prachtig passen in ieder interieur en in iedere leefruimte.

   Oplossing voor bijzondere ramen en situaties Pliss&eacte; en Duette shades zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook de oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook voor serres zijn deze shades in het bijzonder geschikt.

   Top-Down Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

   Dag- & Nachtsituatie Het is ook mogelijk om twee stofkwaliteiten in é&eacte;n product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag een nachtsituatie creëeren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers.


   Meer weten over zonwering?

   Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

   Velux RaamdecoratieVelux RaamdecoratieVelux Raamdecoratie

Raamhorren, rolhorren & deurhorren

Wilt u graag muggen en andere insecten in uw huis? Kraakman Zonwering ook niet!
Raamrolhorren, vaste raamhorren, rolhordeuren en overige hordeuren zijn er in vele uitvoeringen qua materiaal, kleur en techniek! Deze kunnen allemaal op maat voor u worden gemaakt.

Raamrolhor

De meest gebruiksvriendelijke en slimme raamhorren is de rolhor. Met slechts ën handbeweging wordt het horgaas opgerolt in een cassette, deze wordt vervolgens binnen of tegen het kozijn gemonteerd. Kortom een zeer handige hor oplossing voor al uw ramen.

"Voor het beste horren advies, neem contact op!"

Dakraamrolhor

Een dakraamrolhor is gemakkelijk te bevestigen op de welbekende schuin geplaatste dakramen. Wilt u weten wat voor dakraamhor het beste in uw situatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met Kraakman Zonwering en ontvang gratis advies!

Inzethor

Een zeer bekende hor oplossingen is de inzethor. Deze wordt erg vaak gebruikt voor kunststof raamkozijnen. Hamstra horren biedt een handig montagesysteem waardoor de hor gemakkelijk kunt verplaatsen of zelfs geheel verwijderen zonder hierbij schade aan de het kozijn toe te brengen.

Hamstra horrenPlisse hordeurVelux horren deur

Rolhordeur

De rolhordeur kan voor vele deuren van toepassingen zijn bijvoobreeld de achterdeur of schuifpui. Het gaas is netjes verwekt in een onopvallende holster. Op deze manier is het gaas altijd netjes opgeborgen en gaat het lang mee.

Vouwhordeur plissë

De plissë vouwhordeur staat bekend als een design hordeur. Deze is uitermatie geschikt voor uw schuifpui en achterdeur. Deze vouwhordeur maakt gebruik van zeer hoge kwaliteit plissë gevouwen gaas.

Vaste hordeur

De bekende vaste hordeur is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld deuren die veel openstaan zoals een garagedeur, schuurdeur of achterdeur. Om het vele in- en uitlopen te vergemakkelen is deze hordeur vaak voorzien van een schopplaat zodat de de deur met de voet geopent kan worden. Kraakman Zonwering Nijkerk levert o.a. ook Zonwering in Amersfoort!


Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Unilux Horren

Rolluiken

Zonwering rolluiken bieden totale verduistering, warmtewering, extra isolering, privacy en veiligheid. Rolluiken screens houden in gesloten toestand het zonlicht tegen voordat deze het raam bereikt. Hierdoor ontstaat er een aangenaam klimaat in uw huis. In de winter zorgt een rolluik juist voor isolatie en houdt het de warmte binnenshuis.

Er zijn verschillende vormen rolluiken:

 • Elektrische rolluiken
 • Handmatige rolluiken
 • Zonne-energie rolluiken
  • "Voor rolluik advies wat bij uw huis past, neem contact op!"

   Rolluiken en Velux rolluiken

   Rolluiken screens bieden een ongeëvenaard gemak in gebruik. E�n druk op de knop en het rolluik opent of sluit. Wanneer u een dakvester heeft kunt u, ook als het rolluik gesloten is, het dakvenster gewoon openen. Zo kan u huis ten alle tijden worden geventileerd.

   Kraakman Zonwering is erkend dealer van Somfy rolluiken en Velux rolluiken! De mogelijkeden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de vele kleuren, materialen en maten. Kraakman Zonwering geeft advies en helpt!

   Meer weten over zonwering?

   Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

   Velux rolluikenSomfy rolluikenRolluiken screens

Zonwering screens

Zonwering screens staan ook wel bekend als vlakhangende zonwering. Screens zijn verticaal dalende zonweringen aan de buitenkant van het raam. Screen zonwering hebben een bijkomend voordeel dat er geen lichtinval vanaf de zijkant mogelijk is zoals bij bijvoorbeeld knikarm zonwering.

Het glasvezeldoek van de screens weert bijna 85% van de warmte die op een raam valt. Het voordeel van zonwering screens is dat het wel lichtdoorlatend is. Hierdoor krijgt u een koel huisklimaat zonder in het donker te hoeven zitten.

"Voor zonwering screens advies moet u bij Kraakman zijn!"


Screen zonwering is maatwerk! Kraakman Zonwering Nijkerk weet wat er mogelijk is op het gebied van (elektrische) screens, �n weet wat het beste voor u is. Profiteer daarom vandaag nog van de zonwering expertise van Kraakman Zonwering en maak een afspraak voor gratis zonwering advies!

Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Zonwering screensScreen zonweringRolluiken screensMarkiezen

Volgens veel mensen zijn markiezen met hun nostalgische uitstraling de slagroom op het toetje bij uw huis! Volgens deze mensen is het dan ook ëën van de mooiste vormen van zonwering. Dit prachtig stukje zonwering is tevens ook een zeer functionele vorm van zonwering doordat ze van iedere kant optimale bescherming bieden tegen zonlicht. Markiezen zijn verkrijgbaar in zowel houten als aluminium. Uiteraard in verschillen vormen, kleuren en maten!

"Vele soorten en vormen! Gratis markiezen advies aan huis!"

Er zijn verschillende soorten markiezen:
 • Aluminium markiezen
 • Houten markiezen
 • Grenen markiezen
 • Meranti markiezen

Ook zijn er verschillende modellen markiezen:
 • Het standaard model
 • Het pet model
 • Het klap model
 • De doorloper

Kraakman Zonwering Nijkerk heeft 25 jaar ervaring in het aanbevelen van de juiste soort en model markies bij tal van tevereden klanten! Ook gratis markiezen zonwering advies aan huis? Neem direct vrijblijvend contact om een afspraak te maken!

Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

Zonwering markiezenAluminium markiezenHouten markiezen
Zonwering reparatie

De beste zonwering gaat wel eens kapot. Het Nederlandse weer kan soms erg heftig zijn en daarom moet u uw zonwering goed onderhouden. In het geval van beschadiging die buiten de garantie valt kunnen wij dit vakkundig voor u repareren. Kraakman Zonwering pleegt vakunding onderhoud aan uw zonwering met veel kennis en kunde. Kraakman werkt nauw samen met de leveranciers om u een zo goed mogelijke service te verlenen.

"Vakkundige zonwering reparaties & zonwering onderhoud!"

Zonwering reparatie nodig? Wacht niet langer en neem contact op met Kraakman Zonwering Nijkerk om uw zonwering reparaties zo snel mogelijk uit te laten voeren voordat er meer schade ontstaat. Neem direct contact op en laat uw zonwering repareren!

Meer weten over zonwering?

Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!


Bedankt!

Bedankt voor uw contactopname met Kraakman Zonwering. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uw gegevens zijn te allen tijde veilig bij ons en zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen.
Uw e-mailadres en telefoonnummer zal nooit aan derden worden verstrekt.

Met vriendelijk groet,

Kraakman ZonweringGa terug naar Home.

Contact / Offerte zonwering

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Kraakman Zonwering via het onderstaande formulier of middels de contactgegevens aan de rechterzijde van deze pagina. Laat uw gegevens achter en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!

Interesse in:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Bericht: