raamdecoratie Nijkerk raamdecoratie Amersfoort

Zonwering leverancier van

Contact

Kraakman Zonwering
v. Oldenbarneveltstraat 555
3862 ST Nijkerk

Tel.033-245 1234
Mob.06-5597 7097

info@kraakmanzonwering.nl

Download V-Card

Raamdecoratie

Raamdecoraties zijn de echte sfeermakers in uw interieur! Woonsferen en trends variëren van modern, klassiek, oriëntaals, romantisch tot landelijk of modern. Bij ieder interieur en smaak past een ander type raamdecoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Behalve dat raamdecoraties mooi zijn, zijn ze ook nog eens bijzonder praktisch! Raamdecoratie hebben een zonwerende en isolerende werking, filteren het licht en voorkomen inkijk en creëren privacy. Maar ook de akoestiek kan positief beïnvloed worden door het ophangen van gordijnen.

"Voor het beste raamdecoratie advies, neem contact op!"
Gespecialiseerd in PlissÉ en Duette!

Omdat de mogelijkheden eindeloos kunt het beste vertrouwen op het advies van Kraakman Zonwering! Kraakman Zonwering Nijkerk heeft inmiddels 25 jaar ervaring in het decoreren van ramen! Kraakman Zonwering heeft veel ervaring met Velux raamdecoratie. De raamdecoratie van Velux staat voor kwaliteit, design en betaalbaar!

Enkele raamdecoratie mogelijkheden zijn:
 • Rolgordijnen
 • Vouwgordijnen
 • Lamelgordijnen
 • Paneelgordijnen
 • Jaloezieën
 • Plissé en Duette
 • Luxaflex

  • Plissé & Duette

   Duette shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Hierdoor houdt het product goed warmte vast. Duette shades hebben geen zichtbare koorden.

   De collectie bevat stoffen in frisse kleuren in verschillende kwaliteiten, waaronder verduisterende en gemetalliseerde stoffen. SUNWAY Plissé en Duette shades zijn tijdloze producten die prachtig passen in ieder interieur en in iedere leefruimte.

   Oplossing voor bijzondere ramen en situaties Pliss&eacte; en Duette shades zijn geschikt voor standaard ramen, maar bieden ook de oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook voor serres zijn deze shades in het bijzonder geschikt.

   Top-Down Een praktische en decoratieve uitvoering is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

   Dag- & Nachtsituatie Het is ook mogelijk om twee stofkwaliteiten in é&eacte;n product te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag een nachtsituatie creëeren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers.


   Meer weten over zonwering?

   Neem geheel vrijblijvend contact op Kraakman Zonwering Nijkerk!

   Velux RaamdecoratieVelux RaamdecoratieVelux Raamdecoratie